STORSTAN STREET BRASS

Innergårdskonserter - nytt koncept under pandemin

Under rådande omständigheter då folk inte kan träffas på vanligt vis, har Storstan Street Brass bestämt sig för att ta musiken hem till er. Garanterat smittfria konserter på din innergård, så att du och dina grannar kan lyssna från fönstren, balkongen eller på behörigt avstånd ute på gården:

Sveriges enda moderna New Orleans-brassband!

Direkt från gatan kommer Storstan Street Brass med landets kanske häftigaste liveupplevelse. Dundrande blåsriff och rytmer du bara inte kan låta bli att dansa till - de två bästa ingredienserna för en lyckad festspelning!

Ain't no party like a Storstan party...

...för detta är inte det vanliga coverbandet eller trubaduren. Storstan Street Brass spelar de populäraste hitsen som du aldrig hört dem förut! På coverrepertoaren finns coola brass-arrangemang på allt från Beyoncé till Ted Gärdestad. Önskelåtar arrangeras på beställning!

Take it to the street!

Storstan Street Brass missar aldrig ett tillfälle att genomföra en parad i äkta New Orleans-stil. Låt stadsfesten, invigningen eller marknadsdagen märkas rejält med hjälp av Sveriges bästa gatuband!

En ovanlig dag på jobbet?

Inget höjer stämningen som ett brassband på ingång. Önskas extra pepp inför fredagens AW eller ska årets 'lucia-tåg' bjuda på något utöver det vanliga? Som happening i kontorslandskapet eller på firmafesten är en parad med Storstan Street Brass det självklara alternativet!

Bandet utgår från Stockholm. Se Hem/Nytt eller aktuell Mardi Gras Tour för kommande spelningar öppna för allmänheten.

KONTAKT:
storstanstreetbrass@gmail.com